Ma-To 10-18

Perjantaisin 10-15

Avenida Jesus Cautivo 15

29640 Fuengirola

‭+34 952 637 618‬

info@jyahousing.com

Compare Listings

Los Pacos

Tämä 1996 rakennettu uniikki kaksikerroksinen paritaloasunto sijaitsee suositulla Los Pacosin alueella. Asunto kuuluu aidatulla alueella olevaan turvalliseen Paco Solin taloyhtiöön. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on upean iso piha- ja allasalue. Asunnon tilavilta etelä-länsi suunnassa olevilta terasseilta aukeavat huikeat näkymät merelle ja vuoristoon.

Tässä tyylikkäästi remontoidussa paritalossa yhdistyvät ison taloyhtiön huolettomuus ja edut, Aticon näkymät ja Villan yksityisyys ja rauhallisuus. Kattokerroksen terassi uima-altaineen mahtaivilla meri- ja vuoristomaisemilla ei jätä ketään kylmäksi. Moderni sakasalainen SCMIDT-keittiö on ruuanlaittajan unelma. Laadukkat kodinkoneet, tiskialtaan jätemylly ja viinikaappi takaavat ruuanlaiton nautinnon ja helppouden.

Alakerran eteisestä on kulku suoraan kahden auton autotalliin. Alakerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta sekä katettu 50m terassi. Yläkerrassa avara olohuone ja iso avokeittiö. Ruokailutilassa tunnelmaa luo takka, jossa sähköinen puhallin lämmityksen tehostamiseksi. Lämmityksestä ja viilennyksestä pitävät huolen energiatehokkaat ilmalämpöpumput sekä koko talon kattava lattialämmitys, jota voidaan säätää huonekohtaisesti. Keittiöstä on suoraan pääsy itäpuolella olevalle aamiaisterrassille, josta pääsee ihailemaan auringonnousua.

Avarasta olohuoneesta pääsy n. 100 m suurelle Etelä-länsi suunnassa olevalle aurinkoterassille josta avautuu upeat näkymät merelle ja vuoristoon. Aurinkoterassilla moottoroidut markiisit takaavat mukavuuden asunnossa ja terassilla myös kesähelteillä.

Myyntihinta €539 000

KOHTEEN TIEDOT

Rakennuksen koko: 196m2
Terassin koko: 200m2
Makuuhuoneiden määrä: 4
Kylpyhuoneiden määrä: 3,5
Uima-allas: Kyllä

Ilmansuunta: Etelä-Länsi
Turvajärjestelmä: Ovipuhelin, Aidattu alue
Näkymä: Meri ja vuoristo
Sijainti: Lähellä merta, Lähellä kauppoja, hyvät liikenne yhteydet, lähellä kouluja
Ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmä: 4 kpl Ilmalämpöpumppuja, huonekohtaisesti säädettävä lattialämmitys.
Keittiö: Saksalaisen SCHMIDTin keittiökalusteet, viinikaappi ja lavuaariin integroitu jätemylly
Huonekalut: Täysin kalustettu (sopimuksen mukaan neuvoteltavissa)
Ominaisuudet: Kaksinkertaiset ikkunat, marmorilattiat, vaatekaapit,, Katettu terassi, iso kattoterassi, jossa mottoroidut markiisit, 2 auton autotalli sekä taloyhtiössä autopaikat
Uima-allas: oma sekä talonyhtiön yhteinen
Kunto: Erinomainen

Kiinnostuitko? Kysy lisää